Hoe gebruikers toevoegen of verwijderen?

Overzicht

Een support ticket aanmaken

Om je aanvraag te kunnen behandelen, gelieve ons support team te contacteren door een chat the starten die je bovenaan rechts op uw scherm terugvindt. Uw vraag zal een "ticket" aanmaken.

Vul de reden in van uw aanvraag (in dit geval creatie of verwijdering van gebruikers) in het veld "Subject", en klik vervolgens op "Verzenden".

We komen zo snel mogelijk terug bij u eens we uw aanvraag hebben behandeld.

mceclip0.png   mceclip1.png

Nieuwe gebruikers toevoegen

1. Volg het proces die hierboven is uitgelegd om een ticket te creëren
  2. Vul de volgende informatie in het ticket in het veld "How can we help you?":
  • Voornaam:
  • Naam:
  • E-mailadres:
  • Gebruiker Admin: ja/nee
  • Taal:

De gegevens van een gebruiker wijzigen

1. Volg het proces hierboven vermeld om een ticket te creëren
  2. Vul de volgende informatie in het ticket in het veld "How can we help you?":
  • Naam van de gebruiker die gewijzigd moet zijn
  • Wat u wilt wijzigen (bv.: toegang tot admin toegang, activeren of deactiveren van een profiel, enz.)

Fijne dag toegewenst

Het Customer Success PriceHubble België team 🇧🇪